Zámečnické práce na míru

30.10.2023

Potřebujete zámečnické práce na míru pro svou zakázku? Svěřte se do rukou zkušených odborníků, které svému oboru rozumí. Zajišťujeme široký sortiment různých prací včetně jednotlivých zámečnických prací ušitých vám na míru.

Zámečnické práce na míru od nás

Proč vsadit na zámečnické práce na míru od nás? Jsme dynamicky se rozvíjející firma, která dokáže rychle a pružně reagovat na přání zákazníka. Specializujeme se na stěhování a servis strojů i celých výrobních linek. Poskytujeme full servis od A do Z. Aby naše služby byly opravdu kompletní, otevřeli jsme pro vás také profesionální zámečnickou dílnu, ve které se kromě prací spojených se stěhováním a servisem strojů zaměřujeme i na zámečnické práce na míru. Těšit se můžete zejména na:

  • Tým šikovných odborníků, kteří neusnuli na vavřínech
  • Kvalitní služby
  • Odborné poradenství
  • Kompletní realizace na klíč
  • Pravidelný servis
  • Orientaci na zákazníka
  • Schopnost flexibilně reagovat a zajistit i další potřebné služby
  • Vstřícnou komunikaci a jednání
  • Kvalitní materiály

Náš profesionální tým pracovníků je připraven splnit všechny vaše požadavky. Neváhejte se na nás proto obrátit i v případě neobvyklých požadavků.

Kontaktujte nás 

Zámečnické práce na míru a další

Řešíte aktuální zakázku a potřebovali byste poradit? Rádi vám pomůžeme! Standardní objednávky vyřídíme rychle a kvalitně, nestandardní jsou pro náš tým novou výzvou! Provádíme zámečnické práce všeho druhu. Od pestrého výčtu zámečnických prací, přes kompletaci svařenců a ocelových i nerezových konstrukcí po zámečnické práce na míru. Samozřejmostí je u nás také zajištění materiálu, dopravy i montáže. Zkrátka se rádi postaráme o celou vaši objednávku včetně všeho, co s ní souvisí. Odpadne vám tak spousta dalšího zajišťování a věříme, že ušetřený čas vám udělá radost. Zajímá vás, jakou metodu svařování používáme? Jdeme samozřejmě s dobou, takže se jedná o svařování pomocí metod MMAA, MIG/MAG a TIG. Jednoduše řečeno – můžete si být jisti, že odvedeme kvalitní práci, se kterou budete spokojeni. Na naše zámečnické práce na míru i ty další se rozhodně můžete spolehnout.

MS Industry a zámečnické práce na míru

Zámečnické práce všeho druhu? To u nás není problém! Zajistíme zakázky malých i velkých rozměrů. K tomu vám poskytneme odborné poradenství a samozřejmě vám budou k dispozici naši zruční a šikovní zaměstnanci. Spolehněte se na spolehlivou firmu MS Industry, která vám kromě jiných služeb zajistí i zámečnické práce na míru.

Zámečnické práce na míru