Stěhování výrobních linek

8.4.2023

Chystáte se ve své firmě ke stěhování výrobních linek? Ať už se jedná o přemístění do vedlejší haly vzdálené několik desítek metrů, nebo jiné fabriky desítky či stovky kilometrů, svěřte raději tento leckdy nelehký proces do rukou šikovných odborníků, kteří s ním mají bohaté zkušenosti.

Odpadne vám spousta starostí, protože zajistí celou realizaci od A do Z. Dále také ušetříte spoustu drahocenného času, který byste strávili s plánováním celé akce a zajišťováním všeho potřebného.

Nezávazná poptávka 

Proces stěhování výrobních linek

Proces stěhování výrobních linek je velmi specifický, vždy se odvíjí od konkrétní linky i požadavků majitele. Co vše se při něm musí ohlídat, aby byl zajištěn jeho hladký průběh?

  • profesionální demontáž všech strojů a jejich příprava na cestu
  • ochrana strojů a všech komponentů před poškozením
  • odpovídající manipulační technika a přepravní prostředky v závislosti na velikosti a hmotnosti přepravovaných strojů
  • odborné zapojení strojů, jejich kalibrace a důsledná kontrola funkce

Díky profesionálním pracovníkům, kteří své práci rozumí, získáte jistotu, že budou schopni pružně reagovat na aktuální situaci během přepravy. Můžou se vyskytnout problémy, které je nutno rychle a odborně vyřešit, aby nedocházelo ke zbytečným prodlevám při procesu stěhování výrobních linek.

Proč zvolit při stěhování výrobních linek naše služby?

Naše firma má se stěhováním strojů i celých výrobních linek bohaté zkušenosti. Bez problémů přestěhujeme i vaše výrobní linky na klíč. Co to znamená? Naplánujeme s vámi celou přepravu výrobní linky od začátku do konce. Postaráme se o každý detail jako je vyvážení, čištění ledem, kalibrace, instalace médií, elektropráce a další. Samozřejmostí je kompletní zajištění bezpečnosti strojů během přepravy. A co se přepravní techniky týče? Většinu potřebné techniky sami vlastníme a v případě nutnosti máme sjednané spolehlivé partnery. Disponujeme dostatkem zaměstnanců, takže vám můžeme zaručit, že vše klapne včas.

Naše galerie 

Stěhování výrobních linek a jejich údržba

Zajistíme vám přestěhování výrobních linek a také se dokážeme postarat o jejich další údržbu. Svěřte se do rukou profesionálů, kteří umí linky nejen bezpečně přestěhovat a následně připojit, ale také vám zajistí jejich další servis. Rádi se postaráme i o vaše stroje i po jejich přestěhování! Zabýváme se také zámečnickými pracemi, mezi něž patří nejčastěji svařování a doprava všelijakých konstrukcí. Nahlédněte pod pokličku naší práce v galerii a sami si udělejte představu, jak naše práce probíhá.