Stěhování strojů

22.2.2022

I když by se to mohlo na první pohled znát, stěhování strojů není mnohdy jednoduchou záležitostí. Často se jedná o náročnou akci, která vyžaduje důkladnou přípravu a také odpovídající zkušenosti. To vše zákazníkovi zajistí, že transport strojů nebo výrobních linek proběhne hladce a bezpečně.

Jak stěhování strojů probíhá

Zajímá vás, jakým způsobem vlastně stěhování strojů či celých výrobních linek reálně probíhá? Celý proces bychom mohli rozdělit do několika částí:

  • Příprava – je důležité vše dobře naplánovat, včetně harmonogramu prací
  • Demontáž strojů – od profesionálního odpojení, přes přípravu na cestu až po samotnou nakládku na odpovídající přepravní prostředek
  • Samotná přeprava – důležité je důkladné zajištění a ukotvení strojů během jízdy a jejich vyvážení
  • Vykládka – profesionální vyložení pomocí vhodné manipulační techniky a umístění na cílové místo, kde se přístroj vyváží
  • Odborná montáž – zahrnuje zapojení, elektroinstalaci, kalibraci a další potřebné úkony, mezi něž může patřit např. čištění ledem, instalace médií či softwaru

Posledním bodem je důsledná kontrola, aby vše šlapalo jako hodinky. Pro lepší představu, jak profi stěhování strojů probíhá u firmy MS Industry s.r.o. sídlící u Nového Bydžova, můžete nahlédnout do fotodokumentace.


Kontaktujte nás 

Stěhování strojů bez starostí

Rozhodně nedoporučujeme pouštět se do stěhování strojů na vlastní pěst, nemuselo by se vám to vyplatit. Bez potřebných zkušeností a odpovídající manipulační techniky může snadno dojít k chybě, která vás může přijít daleko dráž, než je pronájem firmy, jež se za vás o vše postará. Pokud tedy chcete stěhování strojů bez starostí, určitě doporučujeme obrátit se na profíky, kteří se ve svém řemesle skutečně vyznají. Získáte tak jistotu, že vše proběhne tak, jak má, a vaše stroje budou i po stěhování fungovat bez chybičky.

Transport strojů a výrobních linek Nový Bydžov

Sháníte firmu s profesionálním a zodpovědným přístupem, která vám zajistí komplexní služby v nejvyšší kvalitě? Svěřte se do našich rukou. Už řadu let se specializujeme na stěhování a údržbu strojů či celých výrobních linek. Zajistíme vám bezproblémový transport veškerých strojů. Díky naší profesionální stěhovací technice pro nás nejsou vysoká váha ani nadměrné rozměry limitující. V případě nestandartních břemen, či speciálních požadavků, se můžeme spolehnout na naše partnery, kteří nám zajistí potřebnou techniku. MS Industry s.r.o. sídlí ve Skřivanech u Nového Bydžova, naše služby však sahají mnohem dál.