Sestavení ocelových a nerezových konstrukcí

23.4.2024

Ptáte se, jak co nejefektivněji na sestavení ocelových a nerezových konstrukcí? Svěřte se do rukou odborníků, kteří své práci rozumí a hravě si poradí i s vaší zakázkou. Výhodou naší firmy je zázemí vlastní zámečnické dílny. Naši šikovní pracovníci vyjdou rádi vstříc všem vašim požadavkům. Většina našich realizací jde ruku v ruce s orientací naší firmy na stěhování a údržbu strojů i celých výrobních linek. Specializujeme se však i na další zámečnické práce.

Co vše vám dále můžeme zajistit?

  • Zámečnické práce širokého rozsahu včetně zámečnických prací na míru
  • Kompletace svařenců, ocelových i nerezových konstrukcí a to včetně zajištění materiálu, dopravy i konečné montáže

Ke svařování požíváme tyto metody: MMA, MIG/MAG a TIG. Zajímají vás další informace? Neváhejte nás kontaktovat!

Nezávazná poptávka

Sestavení ocelových a nerezových konstrukcí od nás

Zajišťujeme sestavení ocelových a nerezových konstrukcí pro různé obory. Postaráme se o tento proces krok za krokem. Tím prvním bývá nezávazná poptávka. Na společné schůzce poté dopodrobna naplánujeme vše potřebné. Není problém obstarat pro vás kvalitní materiál nebo přepravu. Výsledná montáž již pro nás bude třešničkou na dortu. Sestavení ocelových a nerezových konstrukcí od nás vám tak ušetří spoustu starostí i času. Tady však naše spolupráce končit nemusí! Našich služeb můžete využít jak na přípravu nové haly, tak na přepravu a montáž nových strojů i celých výrobních linek. Nabízíme také pravidelnou údržbu vašich strojů.

Sestavení ocelových a nerezových konstrukcí na klíč

O své zákazníky se umíme postarat. Naše komplexní služby využívá mnoho firem různého zaměření. Rádi navrhneme to nejlepší technické řešení i pro tu vaši. Máte pro vaši halu speciální požadavky? Nevadí! Díky vlastní dílně pro nás nejsou zámečnické práce na míru žádným problémem. Umíme nejen kompletaci a sestavení ocelových a nerezových konstrukcí na klíč. Orientujeme se na přání zákazníka a o váš projekt se postaráme kompletně. Vzhledem k našim zkušenostem s přepravou strojů a výrobních linek jakýchkoliv rozměrů, nemusíte mít strach z případného poškození či jiných problémů během přepravy komponentů na cílové místo. Samozřejmostí je pro nás pečlivá kontrola a dodržování zásad bezpečnosti práce po celou dobu realizace všech zakázek. Dodáme vám veškerou potřebnou projektovou dokumentaci. Bojíte se, abyste se vešli do svého rozpočtu? Můžeme vám cenovou kalkulaci představit předem, abyste se mohli v klidu věnovat jiným záležitostem.

Profi sestavení ocelových a nerezových konstrukcí

Ocelové a nerezové konstrukce patří mezi nejčastější základy montovaných hal, proto je důležité, aby byla jejich montáž provedena odborně a z kvalitních materiálů. Stále váháte, zda využít našich profesionálních služeb? Nešetřete na kvalitě! Osvědčená firma vám může ušetřit nemalé peníze. Nespoléhejte se proto na amatéry, kteří mohou napáchat více škody než užitku. Naši pracovníci nestagnují a stále sledují nové trendy i novinky v technologiích, díky nimž se stále profesně posouváme kupředu. Za kvalitou své práce si stojíme. Splníme požadavky i těch nejnáročnějších zákazníků, přesvědčte se sami!