Likvidace výrobních strojů a linek

27.6.2023

Plánujete ve svém provozu výrazné změny? Ať už vás čeká přemístění, úplné zrušení výrobních linek, nebo náhrada za nové, je nutné vše předem důkladně promyslet, aby šlo vše hladce a nevznikaly vám zbytečné prostoje. Pokud stojíte před otázkou, jak zařídit, aby likvidace výrobních strojů a linek proběhla co nejjednodušeji a pokud možno nejrychleji, obraťte se na odborníky. Ušetří vám to spoustu času i starostí!

Likvidace výrobních strojů a linek od nás

Naše firma vám ráda zajistí kompletní zprostředkování a likvidaci strojů, i celé vyklizení výrobních prostor. Je možné také zařídit výhodné vykoupení vašeho vybavení. Zkrátka a dobře se postaráme o celý proces od A až do Z. Na všem se samozřejmě předem domluvíme tak, aby vše vyhovovalo oběma stranám. Sami vlastnímu většinu techniky potřebné k přemístění těžkých strojů, což je velkou výhodou. Naši zkušení pracovníci vám ve všem vyjdou vstříc a poradí vám, jak co nejefektivněji celou akci zvládnout. Samozřejmostí je ekologicky šetrná likvidace, protože na našem životním prostředí nám skutečně záleží. Můžeme vám slíbit, že likvidace výrobních strojů a linek od nás proběhne bez problémů a k vaší naprosté spokojenosti. A pokud v návaznosti budete potřebovat další služby, jako jsou nastěhování nových strojů, přemístění jiné výrobní linky apod., jsme vám samozřejmě také k dispozici!

Kontaktujte nás 

Jak probíhá likvidace výrobních strojů a linek

Ptáte se, jak probíhá likvidace výrobních strojů a linek? Při každém procesu se držíme několika důležitých bodů:

  • Důkladné naplánování
  • Odborná demontáž strojů, kovových konstrukcí a dalšího vybavení
  • Naložení a zajištění strojů během přepravy
  • Transport na místo dle domluvy (roztřídění dle materiálu odpadu)
  • Důsledný úklid

Samozřejmostí je během všech prací dodržování bezpečnostních pravidel.

Odborná likvidace výrobních strojů a linek

Jestliže stojíte před otázkou, zda provést likvidaci na vlastní pěst, nebo si služby objednat u odborníků, radíme vám zvolit raději druhou variantu. Celý proces není úplně jednoduchý a nevhodnou manipulací může poměrně snadno dojít k poškození nebo dokonce úrazu. Navíc většina firem nedisponuje odpovídající technikou na přemisťování strojů a na jejich zapůjčení se většinou čeká. Jestliže chcete mít celou akci rychle za sebou, poraďte se s profesionály a svěřte se do jejich rukou. Ať jste malý živnostník, větší firma nebo nadnárodní podnik, na nás se můžete spolehnout. S touto problematikou máme bohaté zkušenosti, proto vám zaručíme opravdu odbornou likvidaci výrobních strojů a linek. Nabízíme vstřícný přístup a naši zaměstnanci dodržují všechny předpisy a směrnice. Navíc se rádi domluvíme i na vykoupení některých komponentů, takže vám může odpadnout další starost.